Voordelen van Webmill

Bij Webmill krijgt u altijd een website op maat die past binnen uw budget. “Op maat” houdt in dat wij luisteren naar uw wensen en daarmee een website bouwen waar u 100% tevreden mee bent. Voor een scherpe prijs bieden wij alle onderstaande voordelen.

Ontwerp op maat

Het ontwerp van uw website wordt volledig op maat gemaakt. We kijken naar de pagina structuur en de stijl die u voor ogen heeft. Wij geven advies en zorgen ervoor dat de uitstraling van de website past bij uw bedrijf.

Ontwerp op maat
Actueel design

Actueel design

De trend op het gebied van webdesign verandert nog wel eens. Bij Webmill zijn we continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends die wij ook doorvoeren in onze ontwerpen. Wij zorgen dat uw nieuwe website er fris en up-to-date uitziet. Uw bezoekers zien direct dat u met uw tijd mee gaat. Een goede eerste indruk vergroot immers de kans op een nieuwe klant!

Toegankelijk voor elk scherm

Tegenwoordig bekijken veel bezoekers uw website op een smartphone of tablet. Dat betekent een kleiner scherm. Wij zorgen ervoor dat uw website zich automatisch aanpast aan het betreffende scherm en daarmee perfect werkt op álle devices.

Toegankelijk voor elk scherm
Zelf uw website aanpassen

Zelf gemakkelijk uw website aanpassen

Na het ontwikkelen van uw website zetten wij deze over in WordPress. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk zelf de teksten en afbeeldingen kunt aanpassen en toevoegen. Zo kunt u op een gebruiksvriendelijke manier uw website onderhouden. Uiteraard krijgt u bij oplevering een uitgebreide en duidelijke handleiding.

Vindbaar in Google

Bij het ontwikkelen van uw website houden wij rekening met de vindbaarheid op internet. Wij melden uw website aan bij Google en andere zoekmachines. Door technische optimalisatie van uw website zorgen wij ervoor dat deze goed wordt geïndexeerd op basis van de kernwoorden van uw bedrijfstak. Wij adviseren u over het gebruik hiervan zodat u zo hoog mogelijk zult scoren in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Vindbaar in google
Live bezoekersstatistieken

Live bezoekersstatistieken

Na het realiseren van uw website voegen wij Google Analytics toe. Met deze tool kunt u eenvoudig bijhouden hoe vaak uw website wordt bezocht. U krijgt een duidelijk overzicht waarin de bezoekersaantallen per maand, per week en per dag worden weergegeven. Ook kunt u live zien hoeveel bezoekers uw website bekijken.

Modules met veelzijdige functionaliteiten

Uw website wordt gebouwd op basis van de modernste technieken waardoor de werking en stabiliteit voor langere tijd gegarandeerd wordt. U maakt gebruik van onze moderne functionaliteiten en modules die bovendien uitbreidbaar zijn.

Modules met veelzijdige kwaliteiten
Hosting

Korting op hosting

Indien u Hosting afneemt bij Webmill zorgen wij voor registratie van uw domeinnaam, 1GB opslagruimte, onbeperkt aantal e-mailadressen, gratis SSL certificaat en dagelijkse back-up. Bovendien krijgt u bij afname van een website korting op hosting.

Eerste maand gratis onderhoud & support

Met het all-in Onderhoud & Support pakket zorgen wij voor het complete onderhoud van uw website. Zowel technisch als inhoudelijk houden wij alles up to date. Daarnaast helpen wij u direct indien u vragen heeft. Hiervoor zijn wij altijd telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Onderhoud & Support

Kies uit vele handige website modules

Contactformulier

Bezoekers kunnen u vanaf uw website direct e-mailen.

Foto Slider / Carrousel

Een geïntegreerde slideshow van foto’s en/of teksten. In alle vormen mogelijk.

Verwijzing naar social media

Icoontjes van Facebook, Twitter, LinkedIn etc. die verwijzen naar uw social media pagina’s.

Google Maps kaart

Een overzichtelijke manier om uw locatie te tonen aan uw bezoekers.

Blog / Nieuwsberichten

Een overzichtspagina waar uw geschreven (nieuws) artikelen komen te staan.

Social media integratie

Integreer uw social media in uw website. Bijvoorbeeld de ‘Vind ik leuk’ knop van Facebook of uw laatste Twitterberichten.

Fotogalerij

Upload uw fotoalbums en krijg een prachtig overzicht van al uw foto's.

YouTube video’s

Plaats elke YouTube video met een druk op de knop op uw website.

Bestelformulier

Laat uw klanten via een bestelformulier op uw website uw product of dienst aanvragen.

Zoekfunctie

Laat uw bezoekers uw website doorzoeken met de zoekfunctie.

Live chat

Beantwoord de vragen van uw bezoekers via een live chat functie op uw website. U kunt gemakkelijk antwoorden via uw mobiele telefoon.

Audio

Plaats uw audiobestanden op uw website of laad een Soundcloud playlist in.

Heeft u speciale wensen? Of bieden bovenstaande website modules net niet voldoende functionaliteit? Bij ons kunt u ook terecht voor maatwerk functionaliteit op uw website!