Over Webmill

Webmill is ontstaan uit een passie voor perfectie op het gebied van web-presentatie. Onze missie is het realiseren van betaalbare websites voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Webmill werkt daarbij samen met meerdere jonge specialisten op het gebied van multimedia design. Webmill staat hiermee garant voor de modernste technieken in de wereld van webdesign en webstructuur.

Ontstaan van Webmill

Na het afronden van mijn studie “Communicatie en Multimedia Design” aan de Hogeschool van Amsterdam, heb ik de nieuwe startup Webmill opgericht. Webmill is voortgekomen uit mijn passie voor multimedia en websites in het bijzonder. Door mijn jarenlange ervaring en mijn opleiding beschik ik over alle capaciteiten die nodig zijn voor het maken van professionele websites. Inmiddels kan ik ook rekenen op een aantal deskundige freelance designers/developers voor aanvullende ondersteuning op multimedia gebied. Mede door deze samenwerking is Webmill in staat om websites te leveren met de modernste technieken en actuele ontwerpen. Met Webmill heb ik de ambitie om in de toekomst de dienstverlening op het gebied van multimedia verder uit te breiden.

Onze visie

Een website moet voor ons perfect zijn

Het maken van websites is onze passie. Als wij een website opleveren willen wij dat deze qua structuur en grafische vormgeving goed in elkaar zit. Daarom kijken wij niet alleen naar het grote geheel, maar ook naar de details. Wij geloven dat juist de details het verschil maken. Hiermee kunt u zich onderscheiden van andere websites op het internet. Om deze reden willen wij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de technieken die wij gebruiken up to date zijn. Een goede website is namelijk niet alleen informatief en aantrekkelijk, maar ook snel, toegankelijk en vooral stabiel. Daarom vermijden wij iedere technische onvolkomenheid door toepassing van de nieuwste technieken. Hiermee blijven onze websites altijd goed functioneren.

Details
Website structuur

Een goede structuur is essentieel

Een website kan mooi zijn en veel informatie bevatten, maar als de bezoeker niet kan vinden waar hij of zij naar op zoek is, dan is de website niet functioneel. Bij Webmill kijken we daarom eerst goed naar de structuur van de website. Welke informatie is belangrijk? Waar kan deze het beste worden geplaatst? Wat wilt u overbrengen aan uw bezoekers? Wij denken daar goed over na, om daarmee voor u de best mogelijke indeling te maken, zodat uw bezoekers alles kunnen vinden wat zij nodig hebben.

Onze werkwijze

Oriëntatie

Allereerst stellen wij in een persoonlijk gesprek de inhoud en het doel van de website vast. Wij vragen ook naar uw wensen voor het uiterlijk van de website.

Oriëntatie

Website structuur

Vervolgens gaan wij aan de slag met de structuur van uw website. Op basis van alle informatie en uw voorkeuren ontwerpen wij de lay-outs van de webpagina's.

Website structuur

Design & Ontwikkeling

Als u het eens bent met de voorgestelde structuur, beginnen wij met het ontwikkelen van uw website in de overeengekomen stijl.

Design & Ontwikkeling

Uw website online

Na uw goedkeuring zetten wij de website online bij uw hostingbedrijf. U kunt ook uw website bij ons laten hosten voor een zeer aantrekkelijk maandbedrag.

Hosting