Hosting

Als de ontwikkeling van uw website klaar is, is het natuurlijk zaak dat de website online komt te staan. Dit heet ‘hosting’. Om uw website in de lucht te houden betaalt u een maandelijks bedrag. De eerste zes maanden betaalt u slechts € 3,90 per maand. Daarna € 5,90 per maand.

Hosting

€ 3,90*

per maand

  • Uw eigen domeinnaam
  • 1 GB opslagruimte
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Onbeperkt aantal e-mailadressen met uw domeinnaam
  • Gratis SSL certificaat
  • Gratis installatie van uw website
  • Dagelijkse back-up

Alles wat u nodig heeft in één pakket

Met ons all-in hosting pakket krijgt u alles wat u nodig heeft om uw gloednieuwe website online te zetten. Door dagelijks een back-up te maken zorgen wij ervoor dat uw website in de lucht blijft en nooit verloren gaat.

Uw eigen domeinnaam

Als u nog geen domeinnaam heeft kunnen wij deze voor u vastleggen. U kunt kiezen uit een .nl, .com, .net, .eu, .be, .de of .org extensie.

1 GB opslagruimte

U heeft 1 GB opslagruimte. Dit is ruim voldoende om uw afbeeldingen en teksten te plaatsen op uw website. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het versturen en ontvangen van e-mails.

Onbeperkt aantal e-mailadressen met uw domeinnaam

U kunt onbeperkt e-mailadressen aanmaken met de extensie van uw domeinnaam. Dus bijvoorbeeld ‘info@uwdomeinnaam.nl’.

Gratis SSL certificaat

Een SSL certificaat zorgt ervoor dat uw website beveiligd is en daardoor ook hoger scoort in de zoekresultaten.

Dagelijkse back-up

Van uw website en e-mails maken wij dagelijks een back-up, waardoor u nooit belangrijke bestanden zult verliezen.

Gratis installatie van uw website

Indien u bij Webmill het hostingpakket afneemt, installeren wij de website gratis. Wenst u deze onder te brengen bij een andere hosting provider, dan kunnen wij ook de installatie voor u verzorgen. De kosten van een website-installatie zijn op basis van nacalculatie en bedragen in de meeste gevallen ca. € 50,-.

Tarief

* Bij afname van een website-pakket krijgt u onze hosting de eerste zes maanden voor maar € 3,90 per maand. Daarna betaalt u € 5,90 per maand. Bovendien krijgt u daarbij een maand lang gratis onderhoud en support.